2023. december 02. - 03.
Pest megye, Budapest

A Mikulásvonat 2023. december 2-3. között várja a gyerekeket és a szüleiket a budapesti Gyermekvasúton, ahol a Mikulás és a segítői, a krampuszok birtokba veszik a Gyermekvasutat és közös énekléssel, illetve játékokkal garantálják a nagyszerű hangulatot!

A Mikulásvonat 2023-as eseményén a gyerekek személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki minden gyermek számára ajándékcsomaggal készül. Az adventi díszbe öltöztetett vonat Hűvösvölgy állomásról indul 8:20 és 17:20 között óránként. Fel és leszállás csak Hűvösvölgy állomáson lehetséges, a helyfoglalás érkezés szerint történik. A gyerekeket a krampuszok gyermekprogramokkal, kézműves foglalkozással, arcfestéssel, ízletes harapnivalókkal és forró italokkal várják, ahol a jó hangulat garantált.

Esemény időpontja: 2023. december 2-3.

Részvételi díj: 3500 Ft-tól

Mikulásvonat 2023 jegyek

A jegyeket kizárólag elővételben lehet megvásárolni a következő linken: Mikulásvonat 2023 jegyek

Találkozz te is a Mikulással és foglald le a helyed még ma!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom