Ma Henrik, Roland névnapja van
2024. június 22.
Pest megye, Budapest
A Múzeumok Éjszakája 2024. június 22-én kerül megrendezésre hazánkban, ahol kulturális programok, kiállítások, koncertek, interaktív programok és még sok meglepetés várja a látogatókat az ország legnagyobb kulturális rendezvényén ezen a különleges nyári éjszakán!

A töretlen népszerűségnek örvendő Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat az ország legnagyobb kulturális rendezvénye, amelyet minden évben a nyári napfordulóhoz legközelebb eső hétvégén tartanak. A különleges este folyamán a múzeumok több száz izgalmas  programmal várják az érdeklődőket országszerte, amelyek között lesznek koncertek, gyerekprogramok, tárlatvezetések, előadások, workshoppok és hagyományőrző programok is. A rendezvény célja a múzeumok és a kiállítóhelyek népszerűsítése, ezért színes programokkal készülnek minden korosztály számára.

Esemény időpontja: 2024. június 22.

Elérhetőségek

Értékelések

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A Múzeumok Éjszakája 2024 program nem elérhető
Elérhetőségek

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom