2024. július 26. - augusztus 06.
Fejér megye, Igar
Az OZORA Fesztivál 2024. július 26. és augusztus 6. között kerül megrendezésre Igar Dádpuszta völgyében, ahol egy pszichedelikus zenei és összművészeti fesztivál várja a látogatókat! Az egyedi hangulatú OZORA fesztivál a béke és a szeretet fesztiválja, ahol a természet, illetve az egymás iránti tisztelet és szeretet kerül a középpontba. Egy talpalatnyi Földi Paradicsom egy héten keresztül!

Az OZORA Fesztivál 2024-es eseményén több zenei műfaj csendül majd fel, amelyek között megtalálhatóak lesznek a psy, a chill, a goa, techno, trance és az ambient zenék is. Az ország legkülönlegesebb rendezvényén több helyszínen lehet szórakozni a természetközeli völgyben, illetve gasztronómiai ínyencségek és kézműves termékek is várják a résztvevőket. 

Esemény időpontja: 2024. július 26. - augusztus 6.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Ozora Fesztivál 2024 fellépők

Hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom