Ma Lenke, Brigitta névnapja van
2022. június 11. - 12.
Pest megye, Budapest
A PlayIT Show 2022. június 11-12. között kerül megrendezésre Budapesten a Hungexpo Vásárközpontban, ahol egy igazi gamer rendezvény, illetve a legújabb konzolok, a legjobb játékok, retro PC kiállítás és gaming, szimulátorok, xbox, cosplay fotófal, VR, Just Dance stand, Kinect Sport Rivals, Playstation 5 aréna, Minecraft stand, társasjátékok, logikai játékok, Nintendo Stage és még sok-sok meglepetés várja a gamereket! Gaming minden mennyiségben!

A Mastercard Nagyszínpadon érdekes és szórakoztató előadások, kvízek, népszerű Youtuberek és loot szórás vár minden látogatót. A Retro PC kiállításon visszatekinthetünk a videójátékok és flipperkultúra világába, ahol az érdeklődők kipróbálhatják az igazi retro játékokat is. Az Xbox játékkonzolokon az új és népszerű xbox játékokat lehet kipróbálni a rendezvényen.

A Cosplay fotófalnál lehetőség lesz a népszerű cosplayerekkel fotózkodni és megörökíteni a pillanatot. A VR segítségével a virtuális világba csöppenhetünk bele, amely garantáltan egy életre szóló élményt nyújt. A Reflex falon próbára tehetik az érdeklődők a reflexeiket, ugyanis ilyen falakon gyakorolnak a Forma1-es pilóták és a kapusok is.

A Playit 2022-es rendezvényén kipróbálhatják a látogatók a Just Dance táncjáték legújabb részét, a Kinect Sport Rivals sportjátékokat, a Playstation 5 és a Nintendo legújabb játékait, a MineCraft végtelen világait, illetve a legnépszerűbb társasjátékokat és kártyajátékokat is. 

Az érdeklődőket szakmai beszélgetések, előadások és workshopok is várják, ahol a kedvenc Youtuberrel is találkozhatnak a látogatók. A Mozdulj Gamer eseményen te lehetsz a csocsó királya vagy megmutathatod tudásod a dekázó ketrecben. A PC Arénában pedig különböző PC konfigurációkat és extravagáns összeállításokat is megtekinthetsz a legújabb és legmodernebb trendekkel.

Esemény időpontja: 2022. június 11-12.

Részvételi díj: 

  • K&H kedvezményes normál jegy (csak elővételben): 1500 Ft
  • Normál jegy elővételben: 4000 Ft
  • Normál jegy helyszínen: 4500 Ft
  • Deluxe Edition jegy elővételben: 8990 Ft
  • Collector’s Edition jegy: 15990 Ft

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Playit Show 2022 jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom