Betöltés...
2022. március 15.
Pest megye, Budapest
A Red Bull Pilvaker 2022. március 15-én ünnepli a X. jubileumi születésnapját, amelynek alkalmából a Szavak Forradalmán két előadással várják a rajongókat a Papp László Budapest Sportarénában! A Red Bull Pilvaker tíz évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy tisztelegjenek a hősök előtt és közelebb hozzák a mai fiatalokat a ’48-as költőkhöz.

A Pilvaker-csapat a jelenlegi formájában utoljára látható együtt a színpadon, ahol egy minden eddiginél nagyobb jubileumi műsorral készülnek. A előadásokon természetesen ott lesz Kautzky Armand színművész, Papp Szabi, Járai Márk, Sub Bass Monster, Lábas Viki, Marsalkó Dávid, Fluor Tomi, Diaz, Szakács Gergő, Fura Csé, Dipa, Deego, Bom, Eckü, Szivák Zsolt, Meszi, Singh Viki, Delov Jávor és a Random Trip zenészei, illetve Trokán Nóra, Pálmai Anna és Bánki Beni is.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Red Bull Pilvaker 2022-ben két alkalommal kerül megrendezésre, ahol a látogatók egy délutáni és egy esti előadás időpontja között választhatnak. 

Esemény időpontja: 

  • 2022. március 15. 15:00
  • 2022. március 15. 20:30

Részvételi díj: 6990 Ft-tól

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom