2024. szeptember 23. - október 01.
Csongrád-Csanád megye, Szeged
A Szent Gellért Fesztivál 2024. szeptember 23. és október 1. között kerül megrendezésre Szeged több helyszínén, ahol nemzetközi zenei fesztivál és ritka komolyzenei előadások várják a komolyzene rajongóit Szeged művészi, kulturális és különleges zenei élményeket nyújtó fesztiválján!

A Szent Gellért Fesztivál 2024-es eseménye a Szeged-Csanádi Egyházmegye első püspöke, a vértanú Szent Gellért ünnepéhez kapcsolódik (szeptember 24). A Szent Gellért Nemzetközi Zenei Fesztivált Robert Bachmann svájci zeneszerző-karmester és Kisrigó László szeged-csanádi püspök alapították 2008-ban. A fesztivál célja, hogy olyan zenei élményeket hozzanak a szegedi közönségnek, amelyeket az európai zenei életben és a globális zenei metropoliszokban is ünnepelnek. Az évek alatt felcsendültek Beethoven-szimfóniák, Mozart és Haydn művek, illetve a barokk korszak mestereinek alkotásai is.

Esemény időpontja: 2024. szeptember 23. – október 1.

Részvételi díj: Ingyenes

Szent Gellért Fesztivál 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom