Ma Lenke, Brigitta névnapja van
2021. május 14. - 28.
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Tiszafüred
Keresd a belváros kirakatait Tiszafüreden, és ismerd meg, hogy milyen meséket rejtenek! A Kovács Pál Művelődési Központ Kirakatjátékot szervez az óvodás és kisiskolás gyermekek számára.

A játékban történő részvételhez meg kell keresni a Verspatikát a Főtéren és a patikustól kérni kell egy Hétpróbás menetlevelet. Miután ráírtad a nevedet a menetlevélre (te leszel a Vándor), sétálj a Főtéren és keresd a meséket a kirakatokban, ahol a mesék mellett számokat is találsz. A menetlevélen párosítsd össze a számot a mesével, és a mese címét is írd rá a menetlevélre. Ha megtaláltad mind a hat mesét, akkor érvényesítsd a menetlevelet a Verspatikában a mesenyomdával, és dobd be a Menetlevél gyűjtőládába május 28-ig. Az eredményhirdetésre május 30-án 16:00 órakor kerül sor a Főtéren, a Szökőkútnál.

Részvételi díj: Ingyenes

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A Gyermeknapi Kirakatjáték - ABLAKOS MESÉK Tiszafüred program nem elérhető
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom