Betöltés...

Tiszavirág Fesztivál 2023

2023. június 20. - 24.
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok
A Tiszavirág Fesztivál 2023. június 20-24. között kerül megrendezésre a szolnoki Tisza-parton, ahol a tiszavirágzás időszakában kulturális programokkal várják a látogatókat Közép-Magyarország legnagyobb ingyenes kulturális fesztiválján. A tiszavirágzás ideje nem csak a nyár kezdetét jelenti, hanem a törékenységet, a megújulást, az életerőt, az életigenlést, illetve a természettel való egyensúlyt és alázatot is szimbolizálja.

A Tiszavirág Fesztivál 2023-as eseménye is a Tisza folyó varázslatos természeti jelenlégét, a kérészek virágzását ünnepli, ezért a rendezvény időpontja egybeesik a világszerte is egyedülállónak számító kérészek nászának, a kérészrajzásnak az idejével. A fesztiválon zenei és természetközeli programok, kézműves vásár, nyári színház, kertmozi és még sok meglepetés várja az érdeklődőket.

Esemény időpontja: 2023. június 20-24.

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom