2022. december 17.
Pest megye, Budapest
Az Advent Expressz 2022. december 17-én indul a Nyugati Pályaudvarról Grazba, ahol élvezhetjük az UNESCO Világörökségi Listájára is felkerült vasútvonal gyönyörű természeti panorámáját! A Semmering Expressz a világ első magashegyi vasútvonalán keresztül közlekedik és a számos alagút, viadukt és kőhíd mellett megcsodálhatjuk a lenyűgöző alpesi táj szépségeit is!

Az Advent Expresssz kora reggel (5:04 perckor) indul a budapesti Nyugati pályaudvarról, és a Kelenföld-Tatabánya-Győr útvonalon szállítja az utasokat Graz történelmi városába az adventi időszakban. A különleges útvonal mellett számos izgalmas fakultatív program is várja az érdeklődőket, amelyek során autóbuszos kiránduláson vehetünk részt Mariazellbe vagy különleges városnézésen vehetünk részt Graz városában. A vonat 16:48-kor indul vissza Grazból Budapestre.

Esemény időpontja: 2022. december 17.

Részvételi díj:

  • Standard kocsiosztály felnőtt jegy: 17990 Ft/fő
  • Standard kocsiosztály gyermek jegy: 14990 Ft/fő
  • Panoráma kocsiosztály: 28990 Ft/fő
  • Panoráma kocsiosztály MAX: 33990 Ft/fő
  • Fakultatív program – kirándulás autóbusszal Mariazellbe: 12990 Ft/fő
  • Fakultatív program – városnézés Grazban: 3990 Ft/fő

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Advent Expressz 2022 jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom