Ma Aladár, Álmos névnapja van
2024. január 01. - december 31.
Pest megye, Budapest
A MÜPA programok 2024-ben is megrendezésre kerülnek, ahol nagyszerű kulturális előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal és színházi előadásokkal várják a látogatókat a Közép-Európában is egyedülálló MÜPA különleges épületében!

A Müpa egy kulturális központ Budapesten, ahol olyan népszerű művészeti ágakat mutatnak be, mint a komolyzene, az opera, a színház, a tánc, az újcirkusz, a világzene, a jazz, a könnyűzene, az irodalom, a film és a kiállítás. A MÜPA programok 2024-es kínálata változatos és minőségi, illetve mindig kínál valami érdekeset a különböző ízléseknek és korosztályoknak megfelelően.

A MÜPA tervezőinek az volt a célja, hogy az UNESCO Világörökség-listáján is szereplő Duna-part részeként megszülető Millenniumi Városközpontban álljon Európa új kulturális fellegvára. Az épületben grandiózus terek, a legkorszerűbb színházi, akusztikai és múzeumi technológia, illetve az az egyedülálló összetettség garantálja a felejthetetlen élményeket, amely a legkülönfélébb művészeti ágakat együtt és egy helyen vonultatja fel.

A Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma által az intézmény programjainak összehangolására és szakmai üzemeltetésére alapított MÜPA azt is feladatának tekinti, hogy a magyar művészeti élet jeles tagjai mellett a világ minden részéről vendégül lásson művészeket és együtteseket, illetve a Magyarországra immár visszatérő, vagy hazánkban éppen először bemutatkozni kívánó előadókat és produkciókat.

MÜPA programok 2024

A MÜPA programok 2024-es eseményeinek listája a következő linken tekinthető meg: MÜPA programok 2024

MÜPA jegyek 2024

A MÜPA jegyek megvásárlására a következő linken keresztül van lehetőség: MÜPA jegyek 2024

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom