Ma Eszter, Eliza névnapja van
2024. szeptember 06. - 08.
Veszprém megye, Badacsonytomaj
A Badacsonyi Szüret 2024. szeptember 6-8. között kerül megrendezésre a Badacsony parkban, ahol az ország leghosszabb és legszínesebb szüreti felvonulása, borkóstolók, koncertek, kézműves vásárok, finom badacsonyi borok, gyerekprogramok és még sok meglepetés várja a badacsonyi borok szerelmeseit Badacsony legnépszerűbb rendezvényén!

A Badacsonyi Szüret 2024-es eseménye is a szőlőtermesztés és a borkészítés ünnepe, ahol a helyi borosgazdák és a látogatók együtt ünnepelnek. A szüreti felvonuláson jelmezben, koszorúkkal, finom borokkal, fáklyákkal, illetve lobogókkal és szőlőfürtökkel díszített járművekkel, énekkel, tánccal és zenével szórakoztatják a közönséget a 71-es főúton Badacsonytomajtól Badacsonyig. A felvonuláson a környékbeli települések képviselői, néptánc együttesek, legionáriusok, magyarországi borrendek, kopjások, huszárok, zászlóforgatók, lovas fogatok, tűzzsonglőrök és fúvószenekarok garantálják a nagyszerű hangulatot.

A Badacsonyi Szüreten bemutatják a helyi borosgazdák karakteres borait is, amelyek az olaszrizling, a kéknyelű, a rizling és a szürkebarát.

Esemény időpontja: 2024. szeptember 6-8.

Részvételi díj: Ingyenes

Badacsonyi Szüret 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom