Betöltés...
2023. április 23.
Pest megye, Budapest
Az Országos Bulldog Találkozó 2023. április 23-án kerül megrendezésre a budapesti Happy Dog Kutyaiskolában, ahol igazi bulldogos közösségi élmények, tavaszi bulldogság, színes programok, prémium kiállítók, dupla tombola, bulldog beauty show szépségverseny, pettbull behívó evőverseny, blöki-löki vetélkedő, bulldog gazdi fotózás, blöki mosoda, kutyás kvíz és LaFiBo kutya masszázs várja a gazdikat és kutyusaikat!

Az Országos Bulldog Találkozó 2023-as rendezvényén szükséges a kutya oltási könyvét is vinni, mert minden kutyának kötelező az érvényes oltások megléte. Tüzelő szukával a programon történő részvétel nem lehetséges.

Esemény időpontja: 2023. április 23. 10:00-17:00

Részvételi díj:

Felnőttek részére 1000 Ft a belépő díja, amelyért cserébe két tombolaszelvényt kapnak. Gyerekek számára a belépés ingyenes.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom