Betöltés...

Konyhakiállítás 2022

2022. április 22. - 24.
Pest megye, Budapest
A Konyhakiállítás 2022. április 22-24. között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Arénában, ahol minden eddiginél több konyhabútor, lenyűgöző konyhagép újdonságok, otthonfelújítási támogatás, lakberendezési tanácsadás és csodás gasztropillanatok várják a látogatókat!

Az építkezés és a felújítás előtt állóknak érdemes ellátogatnia a 2022-es Konyhakiállításra, ha fontos számukra a konyha és a benne eltöltött idő minősége vagy rajonganak a gasztronómiáért! A kiállításon a gyártók és a forgalmazók először mutatják be a legújabb bútoraikat, kis- és nagygép innovációikat és konyhai megoldásaikat a hazai közönség számára.

A kiállítás mellett a gasztronómia rajongóit is várják a rendezvényre, ahol ízekből és illatokból sem lesz hiány, ugyanis a gasztronómia hazai képviselői egész napos programokkal várják az érdeklődőket a Miele Nagyszínpadon és a standokon.

A Konyhakiállításon nyereményjátékokon is részt lehet venni, ahol a fődíj egy 2 millió Ft értékű egyedi gyártású konyhabútor, illetve gőzsütő, automata kávéfőző és további értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra a három napos rendezvényen.

Esemény időpontja: 2022. április 22-24.

Részvételi díj: 3500 Ft-tól

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom