2025. február 28. - március 02.
A Konyhakiállítás 2025. február 28. és március 2. között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Arénában, ahol minden eddiginél több konyhabútor, lenyűgöző konyhagép újdonságok, otthonfelújítási támogatás, lakberendezési tanácsadás és csodás gasztropillanatok várják a látogatókat!
A Konyhakiállítás 2025-ös rendezvényére is elsősorban az építkezés és a felújítás előtt állóknak érdemes ellátogatnia, ha fontos számukra a konyha és a benne eltöltött idő minősége vagy rajonganak a gasztronómiáért! A kiállításon a gyártók és a forgalmazók először mutatják be a legújabb bútoraikat, kis- és nagygép innovációikat és konyhai megoldásaikat a hazai közönség számára.
A kiállítás mellett a gasztronómia rajongóit is várják a rendezvényre, ahol ízekből és illatokból sem lesz hiány, ugyanis a gasztronómia hazai képviselői egész napos programokkal várják az érdeklődőket.
Esemény időpontja: 2025. február 28. - március 2.
Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.
Konyhakiállítás 2025 jegyek
Jegyárak hamarosan.
Konyhakiállítás 2025 programok
A Konyhakiállítás 2025-ös eseményének részletes programjai hamarosan!
Addig is egy kis ízelítő a 2024-es programokból:
Március 1. – Péntek
- 12:00-13:00 Fekete kagyló, füstölt tengeri alga vaj - emlékek az óceánpartról. A Michelin csillagos Essencia étterem bemutatója
- 13:00-14:00 Paprika, kolbász, tejföl és véreshurka, mangó, kacsabőr. A Michelin csillagos 42 étterem signature fogásai Barna Ádám bemutatójában.
- 14:00-15:00 Nyársas ételek japán grillen. A Laurel étterem bemutatója Mede Ádám séffel
- 15:00-16:00 Kalandozás az izraeli gasztronómiában. Töltött sült hagyma Cserháti Tamara tolmácsolásában.
- 16:00-17:00 A fenntarthatóság útja asztaltól a gardróbig - Csalár Bence és Wertán Sára járja körül a fenntarthatóság kérdését.
Március 2. – Szombat
- 11:00-12:00 A legjobb dolog, ami a tojással történhet - Fűszeres Eszter, Fiala Borcsa és Kovács Dominik bemutatója.
- 12:15-13:00 Olasz Húsgolyók azaz POLPETTE. Ízelítő Wossala Rozina Konyhakönyv című új könyvéből
- 13:00-14:00 A Magyar bisztrókonyha ízei. Gombapaprikás zsemlegombóccal Bernáth József bemutatójában.
- 14:15-15:00 Utazás a ginek világában. A Boutiq'Bar, Kocsis Lilla és Nagy Zoltán koktél bemutatója.
- 15:00-16:00 Harcsa Sztroganoff módra. Andrejszky Zoltán bemutatója.
- 16:30-17:30 100 keksz, amit szeretsz – beszélgetés és kekszsütés Segal Viktorral és Szemere Katalinnal.
Március 3. – Vasárnap
- 11:00-12:00 Esküvő, rendezvény vagy buli? Így készíts tökéletes desszertasztalt! László Lili bemutatója
- 13:00-14:00 Krénn Diána TikTokker bemutatója
- 14:15-15:15 Tavaszra hangolódva. Répatorta muffin Gáspár Bea konyhájából.
- 15:15-16:15 Vilmoskörtés-vaniliás pite - Kerek Brigitta desszert bemutatójában.