2021. május 18. - augusztus 31.
Pest megye, Budapest
Lépj be a legendás középkori lovagkor világába, ahol a látványos kiállításon a bátorságodat és a tudásodat is próbára téve részese lehetsz a lovagi küldetésnek! A Legendás Lovagkor kiállítás 2021. május 18-tól látogatható a Vajdahunyad várában!

Az Apród titkos küldetése kalandjáték és kiállítás során képzeletbeli tájakat barangolhatsz be, agyafúrt fejtörőket fejthetsz meg, lovagkori kihívásokon vehetsz részt és ha kiállod a próbákat, még a lovagi címet is elnyerheted! Belépéskor szöveges játékfüzetet kapsz, amely segítségedre lesz a játék során, hogy teljesíthesd a próbákat.

Jegyvásárlásra a helyszínen van lehetőség, a múzeum pénztárában. A belépőjegy megvásárlásával a múzeum összes állandó és időszaki kiállítását meg lehet tekinteni. A kiállításon 18 év felett csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni.

Esemény időpontja: A kiállítás 2021. május 18-tól megtekinthető.

  • Hétfő: zárva
  • Kedd-Vasárnap: 10:00-17:00

Részvételi díj: 

  • Felnőtt: 1950 Ft
  • Gyermek (3-14 év): 1750 Ft
  • Nyugdíjas (62 év felett): 1750 Ft
  • Családi jegy (2 felnőtt, 3 gyermek): 6950 Ft

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom