2024. június 22.
Pest megye, Budapest

A Múzeumok Éjszakája Budapest 2024. június 22-én kerül megrendezésre a budapesti Aeropark területén, ahol reptéri időutazás földön és levegőben, történelem, különleges járművek, mesélő pilóták és utaskísérők, kivilágított és életre keltett pilótafülkék, éjszakai reptérlátogatások, szimulátorok, motor- és hajtóműindítások, interaktív beszélgetések, guruló oldtimer járművek, játékos foglalkozások, kalandos tárlatvezetések és még sok meglepetés várja a látogatókat ezen a különleges estén! Az este, amikor felgyúlnak a fények a pilótafülkékben!

A Múzeumok Éjszakája Budapest 2024-es eseményén találkozhatsz az Aeroparkban pilótákkal, utaskísérőkkel és műszaki szakemberekkel, akik életük jelentős részét a repülőtéren vagy a felhők felett töltötték.

Esemény időpontja: 2024. június 22. 16:00-02:00

Részvételi díj: 3000 Ft

Múzeumok Éjszakája Budapest 2024 - Aeropark jegyek

A jegyeket online az alábbi linken lehet megvásárolni: Múzeumok Éjszakája Budapest 2024 - Aeropark jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom