Ma Henrik, Roland névnapja van
2024. október 23.
Pest megye, Budapest
Izgalmas Október 23. programok várják a látogatókat Budapest több helyszínén 2024. október 23-án, amelynek keretében ünnepélyes zászlófelvonás, ünnepségsorozat, koszorúzás, hagyományos fáklyás emlékmenet és Szent Korona látogatás várja az érdeklődőket az 1956-os Forradalom és Szabadságharc Emléknapjának ünnepén!

Az Október 23. programok Budapest több helyszínén kerülnek megrendezésre 2024. október 23-án, ahol az 1956-os Forradalom és Szabadságharcra emlékeznek. Az 1956-os népfelkelés Magyarország népének a sztálinista terror elleni forradalma, illetve a szovjet megszállás ellen folytatott szabadságharca volt, amelyet a 20. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseményeként említenek. A forradalom és szabadságharc Budapesten a diákok békés tüntetésével kezdődött 1956. október 23-án és a fegyveres felkelők ellenállásának megsemmisítésével fejeződött be Csepelen 1956. november 11-én.

Esemény időpontja: 2024. október 23.

Részvételi díj: Ingyenes

Október 23. programok Budapest 2024

Részletes programok hamarosan!

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
Elérhetőségek

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom