2024. december 31.
Pest megye, Budapest
Szilveszteri Gálavacsora várja az érdeklődőket 2024. december 31-én a Hungarian Gastro Cellar étteremben, ahol négy fogásos tányérszervizes vacsorával, három különböző menüsorral, és fantasztikus zenei produkcióval várják a látogatókat. Gats Éva és Hoffmann Richárd széleskörű repertoárjukból operett, táncdal, musical, valamint mai és retro slágerek előadásával az est fénypontját alkotják!
Esemény időpontja: 2024. december 31. 20:00-3:00
Részvételi díj: 44900 Ft
Szilveszteri Gálavacsora 2024 jegyek
A jegyeket elővételben a következő linken lehet megvásárolni: Szilveszteri Gálavacsora 2024
Szilveszteri programok 2024 / 2025
A további szilveszteri programok az alábbi linken érhetőek el:
Szilveszteri programok 2024 / 2025
Szilveszteri Gálavacsora 2024 Programok
- 19:00-20:00 érkezés, üdvözlő ital, vendégváró falatok
- 20:00-20:30 Hoffmann Richárd & Gats Éva Mária szilveszteri operett előadás – 1. rész
- 20:30-22:30 felszolgált 4 fogásos vacsora élőzenével
- 22:30-23:00 Hoffmann Richárd & Gats Éva Mária szilveszteri operett előadás – 2. rész
- 23:10-23:30 tombola
- 00:00 pezsgő koccintás
- 00:00-03:00 buli
Szilveszteri Gálavacsora 2024 Menüsor
A Menüsor: Vörös hús
- Hideg előétel asztalon: rosé kacsamell falatka - almáspite mozaik duó
- Őfelsége I. Ferenc József császár kedvenc levese (füstölt libamell, zsenge zöldborsó hajtással) (L, 5)
- Egészben sült borjúszűz zöldfűszer kéregben, zöldség tarte, erdei gomba fúzió, mandulás brokkoli rózsa
- Sajtkrém torta, eper coulis esszenciával
B Menüsor: Baromfi
- Hideg előétel asztalon: rosé kacsamell falatka - almáspite mozaik duó
- Őfelsége I. Ferenc József császár kedvenc levese (füstölt julienné marhanyelv, zsenge zöldborsó hajtással) (L, 5)
- Lassan sült jércemell steak, zöldség tarte, erdei gomba fúzió, mandulás brokkoli rózsa
- Sajtkrém torta, eper coulis esszenciával
C Menüsor: Vegetáriánus
- Hideg előétel asztalon: céklás-avokádó mousse, focaccia, almáspite mozaik (G, L, 8)
- Őfelsége I. Ferenc József császár kedvenc levese húsmentesen készítve (zeller-sárgarépa julienné, zsenge zöldborsó hajtással) (L, 5)
- Cukkinis-karottás rizs galette, zöldség tortácska, erdei gomba fúzió, mandulás brokkoli rózsa
- Sajtkrém torta, eper coulis esszenciával