Betöltés...
2023. március 11. - 12.
Pest megye, Budapest
A Tavaszi Esküvő Kiállítás 2023. március 11-12. között kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, ahol a látogatók megismerhetik az esküvői szolgáltatók jobbnál jobb ajánlatait. Az Esküvő Kiállításon a kiállítók segítenek a házasulandó pároknak pár óra alatt megszervezni az álomesküvőt, illetve a legnagyobb menyasszonyi ruha és vőlegény öltöny választék, szebbnél szebb karikagyűrűk, próbaesküvő, VIP lounge és még sok meglepetés várja a jegyeseket!

A Tavaszi Esküvő Kiállítás 2023-as rendezvényén a legnagyobb karikagyűrű választék, tortakóstolás, lélegzetelállító dekorációk, közel 200 esküvői szolgáltató, VIP lounge, zenekarok, fénytechnikusok, tánctanárok, öltönyök, szmokingok, álomszép menyasszonyi ruhák, gyönyörű esküvői helyszínek, esküvői ruha show és esküvő iskola várja a házasulandó párokat!

Esemény időpontja: 2023. március 11-12.

Részvételi díj: 3590 Ft-tól

További jegyárak és jegyvásárlási lehetőség a következő linken érhető el: Tavaszi Esküvő Kiállítás 2023 jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom