Betöltés...

Utazás Kiállítás 2024 Budapest

2024. február 22. - 25.
Pest megye, Budapest
A budapesti Utazás Kiállítás évek óta a turisztikai szektor legnagyobb kiállítása, amely 2024. február 22-25. között kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A négy napos rendezvényen hazai és külföldi utazási ajánlatok között válogathatunk, információkat gyűjthetünk, illetve kedvezményes utazásokat is foglalhatunk.

Az 1978 óta minden évben megrendezésre kerülő budapesti Utazás Kiállítás sikere töretlen, amellyel hazánk legnagyobb idegenforgalmi vásárává vált. A rendezvényen előfoglalási akciók keretében utazást foglalhatunk, vagy szakemberek segítségével információkat gyűjthetünk a potenciális úticélokról. Az utóbbi években élményvásárként is emlegetik a kiállítást, ugyanis a programok sokszínűsége miatt olyan érzésünk lehet, mintha már egy nyaraláson vettünk volna részt. 

A 2024-es Utazás Kiállítás célja is az utazási élmények szerzése, a személyes kapcsolatok kialakítása és a látogatók széleskörű tájékoztatása. Egy rendezvény, ahol egymásra találnak az utazások iránt érdeklődő látogatók és a turisztikai szolgáltatók. Az ország első számú turisztikai kiállításán találkozhatunk utazási irodákkal, szálláshelyekkel, idegenforgalmi hivatalokkal, vendéglátóipari szolgáltatókkal, szakmai szervezetekkel és külföldi országok képviseleteivel is.

Az Egészségturizmus Konferencia keretében előadást tartanak a biztonságos utazásról és az egészségturizmusban megjelenő hazai és nemzetközi trendekről, amelyeknek kiemelt szerepe van a turizmusban. A kiállítók és a színes programok mellett az Afrika Expo és Vásár, a Budapest Boat Show, a Karaván Szalon és a Járatlan Utakon Fesztivál ismét kísérő programjai lesznek az Utazás Kiállításnak.

Esemény időpontja: 2024. február 22-25.

Részvételi díj: Hamarosan.

Értékelések

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom