Betöltés...

Utazás Kiállítás Budapest

2022. március 03. - 06.
Pest megye, Budapest
A budapesti Utazás Kiállítás évek óta a turisztikai szektor legnagyobb kiállítása, amely 2022. március 3-6. között kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A négy napos rendezvényen hazai és külföldi utazási ajánlatok között válogathatunk, információkat gyűjthetünk, és kedvezményes utazásokat is foglalhatunk.

Az 1978 óta minden évben megrendezésre kerülő budapesti Utazás Kiállítás sikere töretlen, amellyel hazánk legnagyobb idegenforgalmi vásárává vált. A rendezvényen előfoglalási akciók keretében utazást foglalhatunk, vagy szakemberek segítségével információkat gyűjthetünk a potenciális úticélokról. Az utóbbi években élményvásárként is emlegetik a kiállítást, ugyanis a programok sokszínűsége miatt olyan érzésünk lehet, mintha már egy nyaraláson vettünk volna részt. 

A kiállítás célja az utazási élmények szerzése, a személyes kapcsolatok kialakítása és a látogatók széleskörű tájékoztatása. Egy rendezvény, ahol egymásra találnak az utazások iránt érdeklődő látogatók és a turisztikai szolgáltatók. Az ország első számú turisztikai kiállításán találkozhatunk utazási irodákkal, szálláshelyekkel, idegenforgalmi hivatalokkal, vendéglátóipari szolgáltatókkal, szakmai szervezetekkel és külföldi országok képviseleteivel is.

A szervezők az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartják!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom