Betöltés...

Utazás Kiállítás 2023 Budapest

2023. február 23. - 26.
Pest megye, Budapest
A budapesti Utazás Kiállítás évek óta a turisztikai szektor legnagyobb kiállítása, amely 2023. február 23-26. között kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A négy napos rendezvényen hazai és külföldi utazási ajánlatok között válogathatunk, információkat gyűjthetünk, illetve kedvezményes utazásokat is foglalhatunk.

Az 1978 óta minden évben megrendezésre kerülő budapesti Utazás Kiállítás sikere töretlen, amellyel hazánk legnagyobb idegenforgalmi vásárává vált. A rendezvényen előfoglalási akciók keretében utazást foglalhatunk, vagy szakemberek segítségével információkat gyűjthetünk a potenciális úticélokról. Az utóbbi években élményvásárként is emlegetik a kiállítást, ugyanis a programok sokszínűsége miatt olyan érzésünk lehet, mintha már egy nyaraláson vettünk volna részt. 

Az Utazás Kiállítás célja az utazási élmények szerzése, a személyes kapcsolatok kialakítása és a látogatók széleskörű tájékoztatása. Egy rendezvény, ahol egymásra találnak az utazások iránt érdeklődő látogatók és a turisztikai szolgáltatók. Az ország első számú turisztikai kiállításán találkozhatunk utazási irodákkal, szálláshelyekkel, idegenforgalmi hivatalokkal, vendéglátóipari szolgáltatókkal, szakmai szervezetekkel és külföldi országok képviseleteivel is.

Esemény időpontja: 2023. február 23-26.

Részvételi díj:  Hamarosan

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom