2024. március 17.
Pest megye, Budapest
Zorán koncert lesz 2024. március 17-én a Budapest Kongresszusi Központban, ahol a Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas szerb származású magyar előadóművész, énekes, gitáros, zeneszerző Sztevanovity Zorán egy fantasztikus dupla koncerttel várja a közönséget!

Zorán felejthetetlen, érzelmekben és gondolatokban gazdag koncertekkel várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központban, ahol a tavasz harmadik vasárnapján 16:00 és 20:00 órakor egy izgalmas zenei utazásra hívja a rajongókat! A legendás előadó az ország legnagyszerűbb muzsikusaiból válogatott zenészekkel készül a dupla előadásra, amely tele lesz meglepetésekkel a nap folyamán. A Zorán koncert 2024-es eseményét rangos vendégművészek teszik majd még felejthetetlenebbé, amelyet a Budapest Kongresszusi Központ meghitt hangulata egészít ki.

Esemény időpontja: 2024. március 17. 16:00, 20:00

Részvételi díj: 9900 Ft-tól

Zorán koncert 2024 Budapest jegyek

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Zorán koncert 2024 Budapest jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom