Fesztiválok 2024 Koncertek 2024

Blog

Blog

Rövid Mikulás versek gyerekeknek

2023. november 25.

A mikulás versek olyan költemények, amelyeket a Mikulásnak vagy a Télapónak szavalnak el a gyerekek. A mikulás versek általában a tél, a hó, az ajándékok, a gyerekek és az ünnepi csoda hangulatát idézik fel. A mikulás versek lehetnek rövidek vagy hosszúak, vidámak vagy komolyak, de ami a legfontosabb, hogy mindig a szeretet és az öröm üzenetét hordozzák.

Családi nyaralások kicsiknek és nagyoknak

2023. július 30.

A családi nyaralás az egyik legjobb lehetőség arra, hogy kikapcsolódjunk, feltöltődjünk és közös élményeket szerezzünk. Azonban ha a gyerekek különböző életkorban vannak, vagy eltérő igényekkel rendelkeznek, fontos, hogy olyan nyaralási lehetőségeket válasszunk, amelyek megfelelnek mind a kicsiknek, mind a nagyoknak. Ahhoz, hogy a nyári nyaralás igazán emlékezetes legyen, érdemes előre tervezni és akár a gyerekekkel közösen, kiválasztani a megfelelő programot. A vidámparkos nyaralások, a rövideb...

Tengerparti nyaralás gyerekkel: 5 tipp egy felejthetetlen programhoz

2023. június 30.

A tengerparti nyaralás gyerekkel nem mindig egyszerű feladat, de most 5 tippet adunk egy felejthetetlen program megszervezéséhez! Hamarosan kezdődik a gyerekek által az év legjobban várt része – a nyári szünet. Gondolkoztál már azon, hogy milyen tevékenységekkel szórakoztatod majd őket ebben a két hónapban? Íme az 5 tengerparti utazási tippünk, amely garantáltan egy felhőtlen szórakozás lesz a kicsiknek és nagyoknak egyaránt a nyár folyamán.

Múzeumok Éjszakája 2023 - a legjobb programok

2023. június 21.

A Múzeumok Éjszakája 2023. július 29-én kerül megrendezésre országszerte, ahol a hazai múzeumok meghosszabbított nyitvatartási idővel, különleges éjszakai programokkal, illetve kedvezményekkel várják az éjszakai múzeumlátogatásra érkező látogatókat! Idén már huszonegyedik alkalommal rendezik meg a népszerű eseményt, ahol a múzeumok színes és izgalmas programjain vehetünk részt a holdfényes éjszakában.

Mohácsi Busójárás 2022-ben is, ahol nagyszerű programokkal várják a látogatókat!

2022. február 16.

2022-ben újra lesz Mohácsi Busójárás, ahol farsangi felvonulással, busó bemutatókkal, látványfőzéssel, néptánccsoportok fellépésével, busóálarc faragással, műhelylátogatásokkal és máglyagyújtással várják az érdeklődőket! Magyarország legkedveltebb és legrégebbi télűző farsangi karneválja a Mohácsi Busójárás 2022. február 24. és március 1. között kerül megrendezésre. 

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom