Ma Kázmér, Lúciusz névnapja van
Fesztiválok 2024 Koncertek 2024

Blog

Blog

Páros Élmény Ajándék 2024

2024. január 29.

A legjobb páros élmény ajándék 2024-ben is! Ha szeretnél valami igazán különlegeset ajándékozni szeretteidnek vagy magadnak, akkor válaszd a páros élmény ajándék programajánlót, amely aktív kikapcsolódási lehetőségeket kínál a városban és a természetben egyaránt. Legyen szó akár egy romantikus élményről, akár egy izgalmas városnézésről vagy egy baráti társasággal töltött száguldásról, a páros élmény programajánlóban biztosan megtalálod a legjobb lehetőséget a kikapcsolódáshoz!...

Mit ünneplünk vízkeresztkor?

2024. január 05.

Vízkeresztkor három fontos eseményt ünneplünk a keresztény hagyományban: Jézus megkeresztelkedését a Jordán folyóban, Jézus első csodáját a kánai menyegzőn, illetve a napkeleti bölcsek eljövetelét. A vízkereszt ünnepe az egyik legfontosabb katolikus ünnep a keresztény liturgiában, amelyet minden évben január 6-án ünnepelnek és amely a karácsonyi időszak végét, illetve a nagyböjtig tartó farsangi időszak kezdetét jelzi.

Dumaszínház jegyek 2023 / 2024 - Ajándékozz Dumaszínház jegyeket!

2023. december 07.

Fedezd fel te is a nevetés varázslatos világát a Dumaszínházban, ahol a humor és a jókedv garantált! A Dumaszínház jegyek még a 2023-as és már a 2024-es előadásokra is elérhetőek, hogy te is részese legyél Magyarország legnépszerűbb stand-up comedy előadásainak. Éld át te is ezt az életre szóló élményt, ahol hazánk legismertebb humoristái a legfrissebb poénokkal és a legújabb sztorikkal várnak!

Egynapos kirándulás ötletek Magyarországon - Fedezd fel te is Magyarország szépségeit!

2023. szeptember 27.

Nagyszerű egynapos kirándulás ötletek Magyarországon, amelynek során felfedezheted hazánk gyönyörű helyszíneit! Hazánk gyönyörű tájai és kulturális örökségei ugyanis rengeteg lehetőséget kínálnak egy egynapos kiránduláshoz. Ha szeretnél egy kis időt eltölteni a természetben, illetve felfedezni Magyarország lenyűgöző helyeit, akkor a cikkünkben felsorolt egynapos kirándulás ötletek tökéletes választások egy kis feltöltődéshez.

Múzeumok Éjszakája 2023 - a legjobb programok

2023. június 21.

A Múzeumok Éjszakája 2023. július 29-én kerül megrendezésre országszerte, ahol a hazai múzeumok meghosszabbított nyitvatartási idővel, különleges éjszakai programokkal, illetve kedvezményekkel várják az éjszakai múzeumlátogatásra érkező látogatókat! Idén már huszonegyedik alkalommal rendezik meg a népszerű eseményt, ahol a múzeumok színes és izgalmas programjain vehetünk részt a holdfényes éjszakában.

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom