Fesztiválok 2024 Koncertek 2024

Blog

Blog

Mit ünneplünk vízkeresztkor?

2024. január 05.

Vízkeresztkor három fontos eseményt ünneplünk a keresztény hagyományban: Jézus megkeresztelkedését a Jordán folyóban, Jézus első csodáját a kánai menyegzőn, illetve a napkeleti bölcsek eljövetelét. A vízkereszt ünnepe az egyik legfontosabb katolikus ünnep a keresztény liturgiában, amelyet minden évben január 6-án ünnepelnek és amely a karácsonyi időszak végét, illetve a nagyböjtig tartó farsangi időszak kezdetét jelzi.

Karácsonyi Vásár Budapest 2023 - Varázslatos Karácsonyi Vásárok Budapest utcáin

2023. december 12.

A Karácsonyi Vásár Budapest több kerületében is megrendezésre kerül 2023-ban, ahol a karácsonyi vásárok varázsa minden évben elbűvöli a látogatókat. Ebben az időszakban a város tele van élettel és ünnepi hangulattal, amikor a budapesti utcákat feldíszítik és az adventi vásárokban számos csodálatos karácsonyi ajándék között válogathatnak a látogatók.

Dumaszínház jegyek 2023 / 2024 - Ajándékozz Dumaszínház jegyeket!

2023. december 07.

Fedezd fel te is a nevetés varázslatos világát a Dumaszínházban, ahol a humor és a jókedv garantált! A Dumaszínház jegyek még a 2023-as és már a 2024-es előadásokra is elérhetőek, hogy te is részese legyél Magyarország legnépszerűbb stand-up comedy előadásainak. Éld át te is ezt az életre szóló élményt, ahol hazánk legismertebb humoristái a legfrissebb poénokkal és a legújabb sztorikkal várnak!

Rövid Mikulás versek gyerekeknek

2023. november 25.

A mikulás versek olyan költemények, amelyeket a Mikulásnak vagy a Télapónak szavalnak el a gyerekek. A mikulás versek általában a tél, a hó, az ajándékok, a gyerekek és az ünnepi csoda hangulatát idézik fel. A mikulás versek lehetnek rövidek vagy hosszúak, vidámak vagy komolyak, de ami a legfontosabb, hogy mindig a szeretet és az öröm üzenetét hordozzák.

Augusztus 20. programok Balaton 2023

2023. augusztus 14.

Az Augusztus 20. programok a Balaton népszerű helyszínein kerülnek megrendezésre 2023. augusztus 18-20. között, ahol színes programokkal, gyönyörű tűzijátékkal, több napos rendezvénysorozattal, szentmisével, díszünnepséggel, fergeteges koncertekkel, gasztronómiai ínyencségekkel, gyerekprogramokkal, kenyérszenteléssel és még sok meglepetéssel várják a látogatókat a Balaton legkedveltebb üdülőhelyein az államalapítás és Szent István király ünnepén!

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom