Betöltés...
Bor és szüreti fesztivál 2023 Fesztiválok 2023 Koncertek 2023

Blog

Blog

Augusztus 20. programok Balaton 2023

2023. augusztus 14.

Az Augusztus 20. programok a Balaton népszerű helyszínein kerülnek megrendezésre 2023. augusztus 18-20. között, ahol színes programokkal, gyönyörű tűzijátékkal, több napos rendezvénysorozattal, szentmisével, díszünnepséggel, fergeteges koncertekkel, gasztronómiai ínyencségekkel, gyerekprogramokkal, kenyérszenteléssel és még sok meglepetéssel várják a látogatókat a Balaton legkedveltebb üdülőhelyein az államalapítás és Szent István király ünnepén!

Az online matrica vásárlás előnyei

2023. augusztus 11.

Gyorsabb, kényelmeseb ügyintézés, és akár az anyósülésen ülve is megvásárolható. Mi ez? Természetesen az e-matrica! Nem kell többé apró, napfényre és hőre kifakuló papírcetliket őrizgetni, elég, ha email fiókunkban elmentjük a visszaigazolást – az online matrica minden szempontból 21. századi megoldás.

Tombolja szét a nyarat - egy fesztivál övtáskával

2023. augusztus 07.

Bírja még szusszal? Az egész nyarat végig bulizva, és a fesztiválozást is kimaxolva, jó esetben több korsó sört-bort-koktélt iszik meg pár nap alatt, mint egész évben. Ezért tiszta haszon, ha mindkét kezében tud szorongatni egy-egy fesztivál korsót. De hol tartsa mindeközben az életbevágóan fontos cuccait, a mobilt, a kápét, a rúzst és az egyebeket?

Munkavégzés a turizmus világában: A modernizáció kihívásai és kilátásai. A Jooble meglátásai

2023. augusztus 03.

Vajon milyen hatással van a modernizáció a turizmusra? Az újdonságok megszüntethetnek bizonyos szakmákat, vagy inkább új lehetőségeket teremtenek? A Jooble szakértői megválaszolják a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Strandok Éjszakája 2024 - Íme a fürdők listája

2023. augusztus 01.

A Strandok Éjszakája 2024. július 27-én kerül megrendezésre országszerte, ahol a hazai fürdők meghosszabbított nyitvatartási idővel, különleges éjszakai programokkal, illetve kedvezményekkel várják az éjszakai fürdőzésre érkező látogatókat! A minden évben megrendezésre kerülő népszerű eseményen fürdőzhetünk a csillagok alatt a holdfényes éjszakában, illetve zenés éjszakai programokon vehetünk részt.

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom