2D és 3D mozipremierekkel, illetve Buda egyetlen VIP mozi részlegével várják a filmek szerelmeseit a Cinema City Mammutban, amely Budapest budai oldalán, a Mammut bevásárlóközpontban található!

A mozi a Cinema City mozihálózathoz tartozik, amely elsőként 1997-ben jelent meg Magyarországon, Budapesten. Később kiterjesztették hálózatukat, és jelenleg már az ország számos pontján megtalálhatóak, mint például Miskolcon, Győrben, Sopronban, illetve Budapest különböző kerületeiben egyaránt. 2011-ben nyitotta meg kapuit a Cinema City Mammut, amely a Palace Cinemas Magyarország Kft. felvásárlása után került a Cinema City cégcsoporthoz több más frekventált hazai egységgel együtt. 2016-ban egy rövid időre a mozi átkerült a CinemaPINK üzemeltetése alá, azonban két évvel később ismét csatlakozott a Cinema City hálózathoz.

A Mammut moziban 10 multiplex terem várja a filmkedvelőket, ahol lehetőség van 2D és 3D filmekre is jegyet váltani. 2020-ban megnyitották a mozi VIP részlegét is a Mammut I-ben, ahol 3 VIP mozi teremmel, saját séffel, korlátlan büfével, valamint a tökéletes kényelmet biztosító fotelekkel várják a nézőket. 


Nyitvatartás:

  • Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel
  • Pénztárzárás: az utolsó előadás után 15 perccel

Ha kedvet kaptál, gyere el a Cinema City Mammutba és tekintsd meg kedvenc színészeid vadonatúj filmjeit!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom