3D, 4DX és Hollywood legjobb filmjei várják a filmművészet szerelmeseit a Cinema City Westendben, amely a főváros szívében, a Nyugati pályaudvar mellett elérhető Westend bevásárlóközpontban található!

A mozi a Cinema City mozihálózathoz tartozik, amely elsőként 1997-ben jelent meg Magyarországon, Budapesten. Később kiterjesztették hálózatukat, és jelenleg már az ország számos pontján megtalálhatóak, mint például Miskolcon, Győrben, Sopronban, illetve Budapest különböző kerületeiben egyaránt. 2011-ben nyitotta meg kapuit a Cinema City Westend, amely a Palace Cinemas Magyarország Kft. felvásárlása után került a Cinema City cégcsoporthoz több más frekventált hazai egységgel együtt.

A Westend moziban 14 légkondícionált terem várja a nézőket, ahol lehetőség van 2D, 3D, és 4DX filmekre is jegyet váltani. Érdekesség, hogy Európában elsőként a Westend moziban nyílt meg a 4DX négydimenziós terem 2013-ban, ahol új szintre emelhetjük a filmélményt. Nem csak a látás, valamint a hallásérzékünkkel csöppenünk bele másfél órára a filmek világába, hanem részletesen megkoreografált látványelemekkel is gazdagodhatunk az élmény során.


Nyitvatartás:

  • Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel
  • Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdete után 15 perccel

Gyere el és nézd meg Hollywood legújabb filmjeit és csillagait a mozivásznon a Cinema City Westendben!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom