Az Unicum Ház múzeumlátogatásán az érdeklődők rendhagyó módon ismerhetik meg hazánk egyik leghíresebb hungarikumának, a legendás Zwack Unicumnak a történetét, ahol bemutatják az évszázados hagyományokon alapuló gyógynövénylikőr-készítés eszközeit és folyamatát! Vegyél részt te is ezen a különleges programon és add át magad az igazi Unicum élménynek!

Az Unicum Ház egy minden érzékszervre ható látogatást kínál, ahol a vendégek elsőként egy kisfilmet tekinthetnek meg a Zwack család, az Unicum és a vállalat történetéről. Ezt követően a látogatók részt vehetnek egy vezetett túrán, amely során a túravezető bemutatja a régi lepárlót (az „Unicum Szívét”), a pincét és az Unicum gyártástechnológiáját, miközben számos gyógy- és fűszernövénnyel is megismerkedhetnek.

A túra lezárásaként egyenesen a tölgyfahordóból csapolva lehet megkóstolni az Unicumot és az Unicum Szilvát, illetve a prémium túra keretében Unicum Baristát és Unicum Riservát is lehet kóstolni. A színes program következő állomása a kiállítótér, ahol a vendégek audio guide-al, illetve az Unicum Ház új QR kódokkal elérhető tartalmainak segítségével fedezhetik fel a Zwack család és az Unicum soha nem hallott történeteit. A látogatást a selfie automatával és az interaktív eszközökkel pedig még emlékezetesebbé lehet tenni az Unicum világában!

Unicum Ház nyitvatartás

 • Hétfő-Péntek: 10:00-17:00
 • Szombat: 10:00-17:00

Unicum Ház túra időpontok

 • Standard túra időpontok hétfőtől-péntekig: 10:00, 11:00, 14:00
 • Standard túra időpontok szombaton: 10:15, 11:30, 15:00
 • Prémium túra időpontok hétfőtől péntekig: 12:00, 15:45
 • Prémium túra időpontok szombaton: 13:00, 15:45

Unicum Ház jegyárak

 • Egyéni felnőtt jegy: 3000 Ft/fő (filmvetítés, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében, kiállítótér megtekintése ingyenesen igénybe vehető audio-guide segítségével, Unicum és Unicum Szilva kóstoló )
 • Gyerek jegy: (18 éves kor alatt): 1500 Ft/fő (filmvetítés, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében, kiállítótér megtekintése ingyenesen igénybe vehető audio-guide segítségével.)
 • Nyugdíjas jegy: 2600 Ft/fő (filmvetítés, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében, kiállítótér megtekintése ingyenesen igénybe vehető audio-guide segítségével, Unicum és Unicum Szilva kóstoló)
 • Prémium jegy: 4150 Ft/fő (filmvetítés, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében, kiállítótér megtekintése ingyenesen igénybe vehető audio-guide segítségével, Unicum, Unicum Szilva, Unicum Riserva és az ÚJ Unicum Barista kóstoló)
 • Csoportos túra (15 fő felett) esetén kedvezményes jegyárunk: 2600 Ft/fő
 • A jegyeket elővételben és a helyszínen is meg lehet vásárolni. A jegyeket online a következő linken lehet megvásárolni: Unicum Ház jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom