2025. január 22. - 25.
Pest megye, Budapest
Az AGROmashEXPO 2025. január 22-25. között kerül megrendezésre a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, ahol bemutatják a legújabb trendeket és technológiai fejlesztéseket a hazai agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvényén. Az agrár-szakkiállítás során közel 200 kiállító várja a látogatókat Magyarország legjelentősebb agráripari találkozóján.

Az AGROmashEXPO 2025-ös Agráripari Szakkiállításon mezőgazdasági gépeket, szolgáltatásokat és technikai innovációkat tekinthetnek meg a látogatók, illetve színvonalas szakmai programokon vehetnek részt. Az előadások során a legújabb innovációkat és agrárfejlesztéseket mutatják be. A négy napos rendezvényen a Termékfejlesztési verseny hazai és nemzetközi díjas termékei mellett több szakmai kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül, ahol a növénytermesztés kitettségéről és problémáiról egyeztethetnek a résztvevők.  

Esemény időpontja: 2025. január 22-25.

Részvételi díj:  Jegyárak hamarosan.

AGROmashEXPO 2025 jegyek

Részletes jegyárak hamarosan.

AGROmashEXPO 2025 programok

Részletes programok hamarosan.

Értékelések

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom