2021. október 27.
Pest megye, Budapest
Stand-up Könyvbemutatóval és Karikatúra kiállítással várják a látogatókat 2021. október 27-én a Prizma Budapest Rendezvényközpontban, ahol a humor mellett pop paródiák is felcsendülnek. Az eseményen az egész világot bejárt író humoros kalandregényéről is többet tudhatunk meg, aki ’Ahol a vas úszik’ című előadása során Rejtői módon mutatja be a hazai vendéglátást és az óceánjárók világát.

A rendezvényen a MÚOSZ Karikatúra és Művészeti szakosztály elismert alkotóinak vicces munkája teszi színesebbé az előadást a kifejező karikatúráik segítségével. 

A fellépők között ott lesznek Orbán Sándor (humorista – Rádiókabaré, MyCream) és Urszinyi Fehér Csaba (író, humorista). A vidám dallamokról, a nagy múltra visszatekintő MyCream Duó gondoskodik, melynek tagjai Orbán Sándor és Wéber Tamás. A kiállító karikatúra művészek Dluhololszky László, Gaál Tibor (T-Boy), Nagy László és Csikós György lesznek.

Az esemény időpontja: 2021. október 27. 19:00-20:30

Részvételi díj: Ingyenes (de a korlátozott férőhelyek száma miatt regisztrációhoz kötött)

Az eseményre a következő linken lehet regisztrálni: Stand-up Könyvbemutató és Karikatúra kiállítás regisztráció

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom