2024. február 27. - március 03.
Pest megye, Budapest

Az Ancient GREECE Kiállítás 2024. február 17. és 2024. március 3. között kerül megrendezésre a budapesti Etele Pláza különleges helyszínén, ahol görög kiállítás és Görögország valaha volt legnagyobb produkciója több mint 1100 m2-en várja a látogatókat! Fedezd fel te is Görögország csodáit egy mélyreható utazás során, ahol a látogatókat az ókori Görög történelembe kalauzolják el!

Az Ancient GREECE Kiállítás 2024-ben is várja az érdeklődőket, ahol olyan kérdésekre kapunk választ, mint a Hogyan született meg a demokrácia? Hogyan kezdődött a trójai háború? Hogyan nézett ki a trójai faló? Miért voltak a spártaiak olyan legyőzhetetlen harcosok? Hogyan kezelte a mindenható Zeusz az isteneket és az embereket? Hány évig tartott a Parthenon felépítése? Miért tartották Delphit az ókori világ középpontjának? Bele tudsz majd nézni a Medúza szemébe?

Athén és Spárta kiállításán testközelbe kerül Atlasz, Herkules, Amazonas, Akhilleusz, Leonidász, Minotaurusz, Nagy Sándor, Zeusz és Athéné istennő lenyűgöző szobrokon keresztül és olyan hatalmas építményekkel is találkozhatunk, mint a trójai faló vagy akár egy hadihajó, amellyel Athén meghódította az egész Földközi-tengert! Az ókori Görögország kulturális, történelmi, filozófiai és harci örökségéhez kapcsolódó régészeti leletek, műalkotások, tárgyak és kiállítások kiterjedt gyűjteménye is megcsodálható lesz ezen a varázslatos történelmi kiállításon!

Esemény időpontja: 2024. február 27. – 2024. március 3.

Részvételi díj: 5600 Ft

Ancient GREECE Kiállítás 2024 jegyek

A jegyeket elővételben a következő linken lehet megvásárolni: Ancient GREECE kiállítás 2024 Budapest jegyek

Ancient GREECE Kiállítás 2024 előadások

Az előadásokat a következő linken lehet megtekinteni: Ancient GREECE kiállítás 2024 Budapest előadások

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom