2024. június 22.
Pest megye, Budapest
Egy szuper Anna And The Barbies koncert lesz 2024. június 22-én a budapesti Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, ahol az elmúlt 20 évük eklektikusan dús zenei és lelki kalandozásait, Shakespeare Szentivánéji álom erdejébe varázsolják!

Az Anna And The Barbies koncert 2024-es Margitszigeti eseményén a környezet adta gigantikus ősfák díszletelemmé válnak, a természet bekúszik a színpadra és a közönség sorai közé is. A modern koncert technológia és az őselemek izgalmas kontrasztot rajzolnak az estébe. Ahogy a Nap halad, úgy megyünk majd bele az éjszakába, a fényből a sötétségbe, a valóságból az álomvilágba, és egy szürreális divatbemutató sodrásával csöppenünk bele az Anna And The Barbies misztikumába. Mindezt egy új elektroakusztikus zenei átirattal!

Esemény időpontja: 2024. június 22. 20:00

Részvételi díj: 5900 Ft-tól

Anna And The Barbies koncert Budapest 2024 jegyek

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Anna And The Barbies koncert Budapest 2024 jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom