Betöltés...

Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál 2023

2023. május 24. - 29.
Pest megye, Budapest

A Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál 2023. május 24-29. között kerül megrendezésre a Budapest belvárosának szívében található Szabadság tér gyönyörű parkos környezetében, ahol az ország legjobb borászatai és pezsgő pincészetei, hangulatos szabadtéri borozás és pezsgőzés, minőségi street food ételek, kiemelkedő bor és pezsgő kínálat, illetve fergeteges hangulat várja a látogatókat Budapest egyik legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválján! 

A Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál 2023-as rendezvénye ingyenes, de a fogyasztáshoz egyedi fesztivál poharat szükséges vásárolni a helyszínen. A fesztivál minden nap 12:00-00:00 óra között várja a látogatókat.

Esemény időpontja: 2023. május 24-29.

Részvételi díj: Ingyenes

A fogyasztáshoz egyedi fesztivál poharat szükséges vásárolni. A prémium fesztivál pohár 3499 Ft, az exkluzív fesztivál pohár pedig 4999 Ft lesz a helyszínen.

Hasonló programok

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom