2024. szeptember 12. - 15.
Pest megye, Budapest
A Budavári Borfesztivál 2024. szeptember 12-15. között kerül megrendezésre az UNESCO világörökségi listáján is szereplő Budavári Palota gyönyörű helyszínén, ahol a főváros legszebb panorámája és Budapest legnagyobb borfesztiválja várja a látogatókat az Európa legszebb borfesztiváljaként is emlegetett rendezvényen!

A Budavári Borfesztivál 2024-es eseményén a finom hazai és nemzetközi borok kóstolása mellett bőséges gasztronómiai kínálat is várja a magyar borok szerelmeseit a Gourmet udvarban, ahol a legjobb hazai séfek és éttermek készítik az ételeket. A borfesztivál Budapest egyik legimpozánsabb épületében kerül megrendezésre, ahol a látogatók megismerhetik a magyar és a nemzetközi borokat, pezsgőket, ételeket és hagyományokat.

A Budavári Borfesztivál nem csak a borokról és az ételek kóstolásáról szól, hanem a borkultúráról és a borismeretről is, amelyeket szakmai programok és előadások egészítenek ki. A színes gasztronómiai és kulturális eseményen a nagyszerű hangulatról a fergeteges koncertek, illetve a sokszínű szakmai és kulturális programok gondoskodnak.

A Budavári Palota Budapest egyik legfontosabb kulturális és turisztikai központja, amely egy tökéletes helyszín az év legrangosabb és legstílusosabb borfesztiváljára. A gyönyörű panoráma, a kiváló borok és az exkluzív környezet garantálják a felejthetetlen élményt az ország egyik legnépszerűbb borfesztiválján.

Esemény időpontja: 2024. szeptember 12-15.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Budavári Borfesztivál 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom