Betöltés...

CAIRO Festival Budapest

2021. május 20. - 23.
Pest megye, Budapest
A Cairo Fest Közép-Kelet Európa legnagyobb orientális táncfesztiválja, amely 2021. május 20-23. között online kerül megrendezésre Budapesten. A világ legismertebb egyiptomi és nemzetközi mestertanáraival találkozhatunk a nemzetközi fesztiválon, ahol jó hangulatú előadásokon, mesterkurzusokon, hastáncórákon és nemzetközi táncversenyen is részt vehetünk az orientális hétvégén.

2021-ben a fesztivál a „Metamorphosis” (Átváltozások) nevet kapta, amely a kialakult helyzetben nemcsak a táncosok számára aktuális, hanem az egész világot érinti. A rendezvényre a hazai fellépők mellett Egyiptomból, az Egyesült Államokból, Argentínából és Kínából is érkeznek kiváló táncosok. A fellépők között olyan hazai és nemzetközi ismert előadók lesznek ott, mint Lubna Emam, Khaled Mahmoud, Virginia Mendez, Saida, Mohanned Hawaz, Aleksei Riaboshapka, Mercedes Nieto, Yael Zarca, Eman Zaki, Gulden Fatkulla, Guan & Rita, Amira, Veronika Vámos, Judit Virág és Vesna Zorman.

A szervezők az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartják!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom