Ma Hella, Pelbárt névnapja van
2024. január 10. - 15.
Pest megye, Budapest
A Cirkuszfesztivál 2024. január 10-15. között kerül megrendezésre a budapesti Fővárosi Nagycirkuszban, ahol nemzetközi cirkuszfesztivál ahol a szakma legkiválóbb képviselői, cirkuszigazgatók és művészeti vezetők várják az érdeklődőket a világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléjén!

A Cirkuszfesztivál 2024-es eseményére a szakma legkiválóbb képviselői, cirkuszigazgatók és művészeti vezetők érkeznek Magyarországra, hogy megtekintsék és értékeljék a legszínvonalasabb, legsikeresebb cirkuszi produkciókat. A Cirkuszfesztivált kétévente rendezik meg a Fővárosi Nagycirkuszban, ahol nemzetközileg kimagasló cirkuszverseny és a legjobb artistaművészek a világ minden tájáról garantálják a felejthetetlen cirkuszi élményeket.

A Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2024-es eseménye egy nagyszerű alkalom arra, hogy a cirkuszművészet szerelmesei megcsodálják a világ legjobb artistáit, akik a Fővárosi Nagycirkuszban mutatják be lenyűgöző produkcióikat. A fesztivál négy különböző show-t kínál a közönségnek, amelyek a Red Show, a Green Show, a White Show és a Gala Show. 

A Red Show és a Green Show a hivatalos versenyprogram része, ahol a zsűri értékeli a különböző kategóriákban induló fellépőket (a légtornászat, az egyensúlyozás, a bohócok, a zsonglőrök, az állatszámok és a különleges produkciók kategóriákban). A White Show egy lírai cirkuszi late-night show, amely a cirkusz és a színház határán mozog, és a cirkuszművészet érzékenyebb és líraibb oldalát mutatja be. A Gala Show pedig a cirkuszfesztivál csúcspontja, ahol a zsűri átadja a díjakat a legjobb produkcióknak és a közönség újra láthatja a legemlékezetesebb produkciókat.

A fesztivál nem csak a cirkuszi előadásokról szól, hanem a cirkusztudományokról is, ezért 2024. január 11-én megnyílik a nagyszabású nemzetközi cirkusztörténeti kiállítás is, ahol a magyar és a nemzetközi cirkuszi örökség legkiválóbb darabjai lesznek láthatóak. A kiállítás bemutatja a magyar artistaművészek és cirkuszi dinasztiák relikviáit, a cirkuszi képzőművészet és filmművészet jeles alkotásait, valamint a külföldi gyűjtők, gyűjtemények és múzeumok ritkaságait.

Esemény időpontja: 2024. január 10-15.

Részvételi díj: 3250 Ft-tól

A jegyeket online elővételben a következő linken lehet megvásárolni: Cirkuszfesztivál 2024 jegyek

Cirkuszfesztivál 2024 programok

2024. január 10. - Szerda

  • 19:00 RED SHOW

2024. január 11. - Csütörtök 

  • 19:00 GREEN SHOW

2024. január 12. – Péntek

  • 15:00 GREEN SHOW
  • 22:00 WHITE SHOW - LYRICAL CIRCUS LATE - NIGHT SHOW

2024. január 13. – Szombat

  • 11:00 GREEN SHOW
  • 20:00 RED - WHITE - GREEN SHOW - BEST OF HUNGARY

2024. január 14. – Vasárnap

  • 11:00 RED SHOW
  • 15:00 RED SHOW

2024. január 15. – Hétfő

  • 19:00 GALA SHOW

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom