Betöltés...

Comic Con Budapest 2022

2022. június 11. - 12.
Pest megye, Budapest
A Comic Con a képregények, a filmek, a játékok, az anime, a sci-fi, a fantasy, a manga, a cosplay és a sorozatok rajongóinak kedvelt fesztiválja, amely 2022. június 11-12. között Budapesten első alkalommal kerül megrendezésre. 

A Comic Con a világ egyik legnépszerűbb szórakoztatóipari rendezvénye, ahol hazai és külföldi filmsztárokkal, illetve nemzetközi cosplay és anime hírességekkel is találkozhatunk. A híres Comic Con fesztivál a képregény-, a sorozat- és a filmrajongók kedvenc fesztiválja, ahol közönségtalálkozók, szakmai beszélgetések, filmes előadások, videójátékok, képregények, e-sport versenyek, játékkonzolok kiállítása és vására, illetve sok egyéb színes program várja az érdeklődőket.

A 2022-es Comic Con fellépői között ott lesz Christopher Lambert, Sean Biggerstaff, Georgia Hirst, Jack Gleeson, Spencer Lee Wilding és Georgina Leonidas is. A híres színészek mellett David Lloyd és Futaki Attila képregényírók és rajzolókkal is lehet találkozni a rendezvényen. A cosplayerek között ott lesznek Florencia, Daisy, Miriama Michalovicova, Mogu és Luce is.

A színes programkínálatban Star Wars kiállítás, Profi cosplay verseny, Digitális képregény- és rajzverseny, Gyűrűk Ura-Marvel kiállítás, Jedi akadémia, Cosplay bemutató, Hasonmás verseny, PlayIT Show, Jelmezverseny, Unit Harmony táncosok és még sok-sok meglepetés várja a rajongókat!

Esemény időpontja: 2022. június 11-12.

Részvételi díj:

  • Szombati normál jegy elővételben: 6500 Ft
  • Szombati normál jegy helyszínen: 10500 Ft
  • Vasárnapi normál jegy elővételben: 6500 Ft
  • Vasárnapi normál jegy helyszínen: 10500 Ft
  • Hétvégi normál bérlet elővételben: 11900 Ft
  • Hétvégi normál bérlet helyszínen: 19000 Ft

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Comic Con Budapest 2022 jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom