Ma Henrik, Roland névnapja van
2023. november 25.
Pest megye, Budapest
A Dumaszínház Budapest ’20 éves a Dumaszínház’ jubileumi előadása az MVM Dome különleges helyszínén várja a látogatókat, ahol a dumaszínház 20 éves fennállásának az évfordulóját ünneplik. A különleges előadáson a nevetés és a jó hangulat garantált!

A ’20 éves a Dumaszínház’ című előadás fellépői között ott lesznek az elmúlt 20 év legnépszerűbb stand up comedy előadói. Az este folyamán olyan népszerű humoristák garantálják a fergeteges hangulatot, mint Aranyosi Péter, Hadházi László, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Litkai Gergely, Dombóvári István, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Janklovics Péter, Mogács Dániel, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Benk Dénes, Csenki Attila, Felméri Péter, Ráskó Eszter, Ács Fruzsina, Musimbe Dávid Dennis, Lakatos László, Bellus István, Tóth Edu, Hajdú Balázs, Szobácsi Gergő, Szupkay Viktor, Szabó Balázs Máté, Elek Péter, Fülöp Viktor és Lovász László!

Ha te is szeretnéd kedvenceidet egy este alatt egy színpadon látni, akkor ne habozz és vásárold meg a jegyedet erre a különleges előadásra még a mai napon!

Esemény időpontja: 2023. november 25. 19:00

Részvételi díj: 11190 Ft-tól

Dumaszínház Budapest ’20 éves a Dumaszínház’ jegyek

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Dumaszínház Budapest ’20 éves a Dumaszínház’ jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom