Ma Lenke, Brigitta névnapja van
2024. július 05. - 14.
Csongrád-Csanád megye, Szeged
Az Ezeregy Éjszaka Szeged Dóm terén kerül megrendezésre 2024. július 5-14. között, ahol a Kossuth-díjas Juronics Tamás rendezésében mutatják be a musicalszenzációt a Dóm tér közönségének a Szegedi Szabadtéri Játékok keretében!

Az Ezeregy Éjszaka Szeged 2024-es eseménye egy varázslatos zenés darab, amely az arab, a perzsa, az indiai és a kínai mesék világát idézi fel. A musical alkotói Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István, a rendezője pedig a Kossuth-díjas Juronics Tamás. A musicalben olyan népszerű színészek garantálják a nagyszerű előadást, mint Trokán Nóra, Bányai Kelemen Barna, Márkus Luca, Tasnádi Bence, Bori Réka, Stohl András és Mészáros Máté. A felejthetetlen előadást Bujdosó Nóra káprázatos látványával és Madarász "Madár" János animációival egészítik ki, amely csak a Szegedi Szabadtéri Játékokon látható.

Az Ezeregy Éjszaka csodálatos mesevilága csaknem kétezer éves, amelynek arab, perzsa, indiai és kínai elemeiből Tasnádi István, Geszti Péter és Monori András alkotott egy varázslatos zenés darabot. A történet főhőse Seherezádé, aki minden éjjel egy új mesét mesél Sahriár királynak, hogy megmentse az életét. A mesékben megjelennek a kelet legendás alakjai, mint Harún, a naiv királyfi, Jázmin, a meseszép hercegnő, Ali, az agyafúrt tolvaj, Dzsáfár, a gonosz varázsló és a Dzsinn, a nagydumás szellem. A musical tele van izgalmas és humoros fordulatokkal, dallamos és ritmusos zenével, látványos díszletekkel és jelmezekkel, valamint kiváló színészekkel és énekesekkel. 

Az Ezeregy Éjszaka szegedi előadása egy olyan musical, amely minden korosztály számára élvezetes és szórakoztató. A musical a mesék csodálatos világába kalauzolja el a nézőket, ahol a szeretet, a bátorság, a barátság és a humor győzedelmeskedik a gonoszság felett. A musical egyben bemutatja a keleti kultúra gazdagságát és sokszínűségét is, amelyet a zene, a tánc, a jelmez és a díszlet is tükröz. Az Ezeregy Éjszaka tehát egy igazi élmény, amelyet nem szabad kihagyni, ha Szegeden járunk!

Esemény időpontja: 2024. július 5-14.

  • 2024. július 5. 21:00
  • 2024. július 6. 21:00
  • 2024. július 7. 21:00
  • 2024. július  12. 21:00
  • 2024. július 13. 21:00
  • 2024. július 14. 21:00

Részvételi díj: 5990 Ft-tól

Ezeregy Éjszaka Szeged 2024 jegy

Az Ezeregy Éjszaka Szeged 2024-es eseményére a jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Ezeregy Éjszaka Szeged 2024 jegyek

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A Ezeregy Éjszaka Szeged 2024 program nem elérhető
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom