2024. január 01. - december 31.
Pest megye, Budapest
A Flippermúzeum különleges helyszínén egy flipper tematikájú kiállítást lehet megtekinteni Budapesten, ahol a játékgépeket nem csak megcsodálni lehet, hanem ki is lehet próbálni! A Flippermúzeumban Európa legnagyobb állandó interaktív flipper kiállítása tekinthető meg, ahol egyszerre több száz gép villogó fénye és különleges hangjelzései garantálják a felejthetetlen retro élményt!

A budapesti Flippermúzeum egy olyan program, ahol felidézhetjük a gyerekkorunkat és újra átélhetjük a flipperezés örömét. A Flippermúzeum 2014-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt és azóta is Magyarország egyik legnépszerűbb tematikus múzeuma. A múzeumban több mint 140 szabadjátékra állított játékautomatát mutatnak be, amelyek között megtalálhatók az első, 1947-ből származó hagyományos gépek, a legújabb, digitális technológiával felszerelt modellek, illetve a XIX. századból származó flipper elődök. A Flippermúzeum nemcsak egy múzeum, hanem egy interaktív élményközpont is, ahol a látogatók korlátlanul kipróbálhatják a gépeket, illetve megismerhetik a flipperezés történetét, művészetét és tudományát.

A Flippermúzeum nemcsak a flipperek szerelmeseinek, hanem az egész családnak egy tökéletes kikapcsolódás, ahol a gyerekek játékos formában fejleszthetik a kézügyességüket, a logikus gondolkodásukat, a fizikai törvények megértését és a versenyszellemüket, a szülők pedig nosztalgiázhatnak és felidézhetik a régi játéktermek hangulatát, ahol a flipperek mellett a klasszikus videojátékok is várják őket. A múzeumban olyan különleges programokon is részt vehetnek az érdeklődők, mint a flipper bajnokságok vagy az éjszakai nyitvatartások, illetve születésnapi bulikat vagy céges rendezvényeket is ünnepelhetnek itt a látogatók. A Flippermúzeum egy olyan különleges program, ahol találkozik a múlt és a jelen, illetve ahol a flipperek nemcsak időgépek, hanem mosolygépek is!

Flippermúzeum jegyek

A Flippermúzeumba a kötetlen napijegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Flippermúzeum jegyek

Flippermúzeum nyitvatartás

  • Szerdától péntekig: 16:00-24:00
  • Szombaton: 13:00-24:00
  • Vasárnap: 11:00-22:00
  • Hétfő-kedd: ZÁRVA

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom