2024. június 27.
Pest megye, Budapest
A Funky Fesztivál 2024. június 27-én kerül megrendezésre a budapesti MVM Dome épületében, ahol a funky stílus legnagyobb legendái várják a funky rajongókat! Legendák, ritmus, vidámság és tánc – ez a funky fesztivál!

A Funky Fesztivál 2024-es zenei eseményén a funky zene gazdagságát, ritmusát és vidámságát mutatják be, amely egy felejthetetlen élményt nyújt a látogatóknak. A funky nem csak egy zenei stílus, hanem egy pozitív energiákkal felturbózott életérzés is, amely egyenlő a vidámsággal és az életigenléssel. A fesztiválon három ikonikus zenekarral találkozhatnak a résztvevők, akik garantálják a nagyszerű hangulatot a funky univerzumában. A Funky Fesztivál 2024-es fő fellépői a Kool & The Gang, az Earth Wind & Fire experience by Al McKay, illetve a Martha High & The Soul Cookers lesznek.

A Kool & The Gang egy legendás amerikai zenekar, amely 1969 óta népszerűsíti a funky zenét és olyan slágereket adott a világnak, mint a Celebration, Cherish, Jungle Boogie vagy Ladies Night. Az Earth Wind & Fire experience by Al McKay zenekar a legendás Earth, Wind & Fire gitáros, Al McKay vezetése alatt, Los Angeles egyik legjobb stúdió- és koncertzenészeiből áll. A Martha High & The Soul Cookers zenekar pedig a soul és a funk énekesnő, Martha High vezetésével állt össze, aki több mint 30 éven át volt James Brown háttérvokalistája.

Esemény időpontja: 2024. június 27. 19:00

Részvételi díj: 19000 Ft-tól

A Funky Fesztivál 2024-es eseményére a jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Funky Fesztivál 2024 jegyek

Funky Fesztivál 2024 fellépők

  • Kool & The Gang
  • Earth Wind & Fire experience by Al McKay
  • Martha High & The Soul Cookers lesznek.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom