2021. november 07.
Pest megye, Budapest
Hello Piac Design Vásár és Családi Nap lesz Budapesten az Akvárium Klubban 2021. november 7-én, amely Budapest legnépszerűbb közösségi design vására! A rendezvényen a hazai tervezők, a designerek és a fogyatékkal élő alkotók gyönyörű, kézzel készített egyedi darabjait fedezhetik fel a látogatók, ahol táskákat, kiegészítőket, ruhákat, ékszereket, DIY és vintage lakás dekorációs termékeket, kézműves gasztro-különlegességeket, természetes alapanyagokból készült natúr kozmetikumokat, egyedi baba-mama kiegészítőket, játékokat és a környezettudatosság jegyében készült eszközöket is megvásárolhatnak!

A Design Vásár mellett izgalmas családi programokkal is várják az érdeklődőket. A programok között lesznek kézműves foglalkozások, workshopok, gyerekelőadás, egyedi, különleges ajándékok készítése a helyszínen (már Adventre, Karácsonyra készülve is), kreatív foglalkoztató játékos készségfejlesztő feladatokkal (egész pici gyermekek számára is), szakértői tanácsadás az autizmus témakörben (vendégünk lesz Vető Anna a „Léleköntő” műhely vezetője 15h és 17h között), terápiás kutyusok bemutatkozása, Simon András grafikusművész alkotásainak jótékony célú kiállítása és vására, dedikálási lehetőséggel.

A rendezvény fő célja, hogy előtérbe helyezzék a tudatos vásárlás fontosságát, a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékeket, a magyar designerek/tervezők munkáit és a fogyatékossággal élő barátaink által készített minőségi termékeket!

Esemény időpontja: 2021. november 7. 10:00-18:00

Belépőjegy: Ingyenes

Az esemény kutyabarát, ezért a kutyával érkező látogatók is részt vehetnek a rendezvényen.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom