2024. november 16. - 17.
Pest megye, Budapest

A Járatlan Utakon Fesztivál 2024. november 16-17. között kerül megrendezésre Budapesten, ahol utazási témájú kerekasztal beszélgetések, vetítéses előadások, illetve az ország ismert független hátizsákosai, utazói, bloggerei és extrém utazói várják a látogatókat Magyarország legnagyobb, független utazókat megszólító rendezvényén!

A Járatlan Utakon Fesztivál 2024-es rendezvényén az ország ismert független hátizsákosai, utazói, bloggerei és extrém utazói osztják meg a tapasztalataikat a közönséggel, amelyekből inspirálódhatnak a látogatók, hogy mikor, hova, hogyan, miért és mennyiért lehet és érdemes elutazni. A kerekasztal beszélgetések mellett olyan népszerű programok várják az érdeklődőket, mint a 3D utazás 3D virtuális sisakkal, a kontinens matrica, a különböző nemzetek ételei és a kvízjátékok.

Esemény időpontja: 2024. november 16-17.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Járatlan Utakon Fesztivál 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom