Betöltés...
2023. november 18. - 19.
Pest megye, Budapest
A Járatlan Utakon Fesztivál 2023. november 18-19. között kerül megrendezésre Budapest Fáklya klubjában, ahol utazási témájú kerekasztal beszélgetések, vetítéses előadások, illetve az ország ismert független hátizsákosai, utazói, bloggerei és extrém utazói várják a látogatókat Magyarország legnagyobb, független utazókat megszólító rendezvényén!

A Járatlan Utakon Fesztivál 2023-as rendezvényén az ország ismert független hátizsákosai, utazói, bloggerei és extrém utazói osztják meg a tapasztalataikat a közönséggel, amelyekből inspirálódhatnak a látogatók, hogy mikor, hova, hogyan, miért és mennyiért lehet és érdemes elutazni. A kerekasztal beszélgetések mellett olyan népszerű programok várják az érdeklődőket, mint a 3D utazás 3D virtuális sisakkal, a kontinens matrica, a különböző nemzetek ételei és a kvízjátékok.

Esemény időpontja: 2023. november 18-19.

Részvételi díj:

  • Napijegy: 6000 Ft
  • 2 napos jegy: 9000 Ft
  • Napijegy (diák és nyugdíjas): 4000 Ft
  • 2 napos diákjegy: 6000 Ft
  • 4 órás jegy is váltható 4000 Ft-ért, ehhez letétbe a napijegy teljes összegét kell kifizetni, a karszalagra ráírjuk a belépés idejét és ha tényleg távozik 4 órán belül, akkor a különbözetet visszaadják. 14 év alattiak számára a belépés ingyenes. A jegyek a helyszínen is meg lehet vásárolni.

Járatlan Utakon Fesztivál 2023 programok

Hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom