2024. május 03. - 08.
Pest megye, Budapest
A Jazztavasz 2024. május 3-8. között kerül megrendezésre a budapesti MÜPA gyönyörű épületében, ahol fergeteges jazz koncertek, jazz fesztivál, lemezbemutató koncertek, fúvósok és énekesek, illetve izgalmas egyéniségek várják a jazzrajongókat Budapest népszerű tavaszi zenei fesztiválján!

A Jazztavasz 2024-es eseményén Lakecia Benjamin, Laila Biali és Chris Botti felejthetetlen koncertekkel várják az érdeklődőket. Lakecia Benjamin szaxofonos Phoenix című lemezét mutatja be  a Fesztivál Színház színpadán, ahol a New York-i forgatag inspirálta, jazz, funk, R’n’B és hiphop-szikrákból életre keltett zenében megtalálható lesz az ősök hangja, az afroamerikai kultúra sokrétű jelene és éppen megszülető jövője is.

Laila Biali kanadai énekesnő-zongorista Your Requests című albumával várja a közönséget, amelynek megszólaltatásában nemcsak triója lesz segítségére, hanem Fekete-Kovács Kornél trombitás is. A többszörös díjnyertes Biali hazájában minden zenei díjat elnyert, ahogy Sting, Suzanne Vega vagy éppen Chris Botti figyelmét is.

Chris Botti lesz a Jazztavasz harmadik fellépője, aki több mint egy évtized után adott ki egy új lemezt a legendás Blue Note kiadónál. A Vol. 1. című gyűjtemény a bűvöletes trombitajátéka miatt milliós rajongótáborral bíró Botti legkedvesebb örökzöldjeiből kínál egy minden korosztály számára izgalmas válogatást.

Esemény időpontja: 2024. május 3-8.

Részvételi díj: 3900 Ft-tól

Jazztavasz 2024 jegyek

A Jazztavasz 2024-es eseményére a jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Jazztavasz 2024 jegyek

Jazztavasz 2024 programok

2024. május 3. - Péntek

  • 20:00 Lakecia Benjamin: Phoenix

2024. május 5. – Vasárnap

  • 20:00 Laila Biali Trio

2024. május 8. – Szerda

  • 20:00 Chris Botti

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom