Ma Lenke, Brigitta névnapja van
2023. december 06.
Pest megye, Budapest
Joulupukki 2023-ban is várja a gyerekeket és a felnőtteket Magyarországon, hogy örömet szerezzen azoknak, akik hisznek benne! Joulupukki az igazi finn Mikulás már évek óta rendszeresen ellátogat hazánkba, ahova az ajándékok mellett a finn kultúrát és a lappföldi karácsony hangulatának varázsát is elhozza!

Joulupukki Észak-Finnországból, a Lappföldről érkezik hazánkba, hogy valóra váltsa a gyermekek álmát, akik hisznek benne. Az igazi finn Mikulás háza a lappföldi Rovaniemiben található, ahol egész évben fogadja a látogatókat. 

Joulupukki 2023-ban Magyarországon több helyszínre is ellátogat, hogy minél több gyermeknek és felnőttnek örömet szerezzen, akik hisznek a Mikulásban és a varázsában. A találkozás során lehet fényképet készíteni és beszélgetni az igazi finn Mikulással, illetve még a kívánságlistát is átadhatjuk neki. Joulupukki 2023. december 1-jén érkezik hazánkba a Mikulásgyárba, hogy megnyissa az eseményt. A megnyitót követően több helyszínre is ellátogat, hogy minél több gyermekkel találkozhasson.

Ha szeretnél te is találkozni Joulupukkival, akkor ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, ahol találkozhatsz az igazi finn Mikulással Magyarországon, illetve élvezheted a varázslatos lappföldi karácsony hangulatát. Joulupukki már nagyon várja, hogy megismerjen téged!

Esemény időpontja: 2023. december 1-7.

Részvételi díj: Ingyenes

Joulupukki Magyarországon 2023 programok

2023. december 1. - Péntek

2023. december 3. - Vasárnap

2023. december 4. - Hétfő

  • 15:00-16:30 Bábolna (Bábolnai Szabadidőközpont)

2023. december 6. - Szerda

2023. december 7. - Csütörtök

  • 17:00 Szombathely - Adventi Vásár
Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A Joulupukki 2023 - Az Igazi Finn Mikulás Magyarországon program nem elérhető
Elérhetőségek

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom