2024. február 24.
Pest megye, Budapest
A Kalandra Fül Fesztivál 2024. február 24-én kerül megrendezésre a Budapest Music Centerben, ahol vicces és szerethető gyerekelőadások várják a kicsiket és nagyokat egyaránt Magyarország egyetlen gyerekeknek szóló klasszikus zenei fesztiválján!

A Kalandra Fül Fesztivál 2024-es eseményén olyan izgalmas előadások várják a gyerekeket, mint a Mozart, a csokigolyók sztárja, a Brácsásvicc, a Harangoznak délre, a Csoda és Kósza, illetve a Tá-dá-dá-dááám!.

A Mozart, a csokigolyók sztárja 2.0 előadáson a Danubia Zenekar új családi produkciójának bemutatója várja a látogatókat a Kalandra Fül Fesztiválon. A Brácsásvicc előadás bemutatja, hogy a klasszikus zenészek is nevetnek néha, általában a brácsás vicceken. A Csoda és Kósza az Örkény Színház Produkciója, amely Czigány Zoltán meséjét a két ló karakterét (a csacska Kósza és a megfontoltabb Csoda figurájában) teremti újra. A Tá-dá-dá-dááám! előadás pedig Ludwig van Beethoven: V. szimfóniáját mutatja be, ahol a gyerekek minden idők egyik legnagyobb zeneszerzőjének bőrébe bújhatnak.

Esemény időpontja: 2024. február 24.

Részvételi díj: 3000 Ft

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Kalandra Fül Fesztivál 2024 jegyek

Kalandra Fül Fesztivál 2024 programok

2024. február 24. – Szombat

  • 10:00 Mozart, a csokigolyók sztárja 2.0
  • 11:30 Brácsásvicc
  • 15:00 Csoda és Kósza –a Az Örkény Színház Produkciója
  • 17:00 Tá-dá-dá-dááám!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom