Betöltés...
Ma Máté, Mirella névnapja van
2022. március 23. - 24.
Pest megye, Budapest
A Könyvelő Fesztivál 2022. március 23-34. között kerül megrendezésre Budapesten a Sugár Moziban, ahol a kétnapos konferencián a könyvelő, mint vállalkozó lesz a középpontban. Nagyszerű előadások várják a könyvelőket, ahol egy gyakorlatias, előremutató, inspiráló és kapcsolatépítő fesztiválon vehetnek részt az érdeklődők.

Az előadók között megtalálható Bojár Gábor, aki ’Vezetőnek lenni’ című előadásán bemutatja, hogy kiből lesz a jó vezető, melyek egy jó vezető tulajdonságai, illetve hogyan delegálják a munkafolyamatokat a vállalkozáson belül. Dr. Rab Árpád előadásán megismerhetik a látogatók a könyvelés jövőjét egy jövőkutató szemszögéből. Janata Krisztina bemutatja, hogyan érdemes marketingezni könyvelőként. Juhász Attila a CRM (ügyfélkapcsolat kezelő) rendszerek szerepét mutatja be a könyvelőirodák esetében. Watsing Dóri Y/Z generációs szakértő segít eligazodni a fiatal munkavállalókkal történő együttműködésben. A 2022-es Könyvelő Fesztiválon olyan további érdekes előadásokat tekinthetnek meg a látogatók, mint a papírmentes és digitalizált iroda, a pénzügyek, befektetések és a kripto várható tendenciái, a megfelelő cégkultúra kialakítása, az árazás és pozicionálás törvényei, illetve az iroda stílusának kialakítása.

Esemény időpontja: 2022. március 23-24. 

Részvételi díj: 34950 Ft

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom