2024. szeptember 26. - 29.
Pest megye, Budapest
A Könyvfesztivál 2024. szeptember 26-29. között kerül megrendezésre Budapest Millenáris parkjában, ahol nemzetközi könyvfesztivál, kiállítók, könyvbemutatók, külföldi szerzők, tematikus beszélgetések, felolvasások, gyerekbirodalom és még sok meglepetés várja a könyvek rajongóit Magyarország legnagyobb könyves rendezvényén!

A Könyvfesztivál 2024-es eseménye Magyarország legnagyobb és legjelentősebb könyves rendezvénye, amelyen évente több tízezer látogató vesz részt. A fesztivál célja az olvasás népszerűsítése, ahol a könyvkedvelők találkozhatnak a kedvenc íróikkal, felfedezhetik az új kiadványokat, megismerkedhetnek a hazai és nemzetközi irodalom legfrissebb alkotásaival, illetve színes kulturális programokon vehetnek részt. Az izgalmas programok között lesznek író-olvasó találkozók, felolvasások, dedikálások, irodalmi estek, könyvpremierek, művészkönyv-bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, koncertek, színházi bemutatók, kiállítások és filmvetítések is.

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál 2024-es rendezvényének külföldi díszvendég országa Franciaország lesz, amelynek irodalmát és kultúráját izgalmas programokon keresztül mutatják be. A fesztiválon számos népszerű francia íróval, költővel és illusztrátorral találkozhatnak a látogatók. A könyvfesztivál a világ legrangosabb íróit és költőit látja vendégül az eseményen, ahol 2024-ben is népszerű írókkal találkozhatunk. Ha szereted a könyveket, akkor ez az esemény garantáltan neked szól!

Esemény időpontja: 2024. szeptember 26-29.

Részvételi díj: Ingyenes

Könyvfesztivál 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom