Betöltés...
Ma Borbála, Barbara névnapja van
2022. március 19. - 20.
Pest megye, Budapest
A Budapest Légtorna Fesztivál 2022. március 19-20. között első alkalommal kerül megrendezésre a Fővárosi Nagycirkuszban, ahol junior, felnőtt és szenior versenykategóriákban indulhatnak a versenyzők! A két napos rendezvényen versenyzőként és nézőként is részt lehet venni, ahol Bajnokság, Selejtező, Döntő és a Gálaest várja az érdeklődőket. A fesztiválon a hazai sztárvilág nagyjainak légtorna produkció is megcsodálhatóak a Gálaest során.

A Légtorna Fesztivál szervezője Vincze Tünde, aki Hortobágyi Károly-díjas artistaművész és a Magyar Légtornász Egyesület alapító elnöke. Március 19-én a selejtezőt rendezik meg, amelyet másnap a döntő követ. A hazai sztárvilág légtorna produkciói a Gálaesten kerülnek bemutatásra, ahol fellép Köllő Babett, Wolf Kati, Szandi, Kiss Endi, Varga Viktor, Oláh Gergő, Kollányi Zsuzsi, Baronits Gábor, Szabó Ádám, Pásztor Anna, Árpa Attila és Hevesi Tamás is. A rendezvényen a nézők kipróbálhatják a légtornász eszközöket is.

Esemény időpontja: 2022. március 19-20.

Részvételi díj: 1500 Ft-tól

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni:

Részletes programok

2022. március 19. – Szombat

  • 8:30 Budapest Légtornafesztivál Karika és Tissue elődöntő 
  • 19:00 Budapest Légtornafesztivál Egyedi eszközök elődöntő 

2022. március 20. – Vasárnap

  • 8:00 Budapest Légtornafesztivál Döntő 
  • 20:00 Budapest Légtornafesztivál Gála

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom