2024. július 05. - 07.
Pest megye, Budapest
A Magyar Derby 2024. július 5-7. között kerül megrendezésre a budapesti Kincsem Park gyönyörű helyszínén, ahol derby és divat fesztivál, lóverseny, agársport és a divat világa várja a látogatókat az ország legelegánsabb szabadtéri programján!

A Magyar Derby 2024-es rendezvénye a lóverseny, az agársport és a divat világát ötvözi. A fesztivál fő attrakciója a Magyar Derby, amely az ország leggyorsabb és legígéretesebb hároméves lovainak a versenye. A lóversenyek mellett az agársport is bemutatkozik, ahol a Derby a profi agársportban is a versenyek legjobbja. Az eseményen az izgalmas futamok mellett a divat és a legkülönlegesebb ruhaköltemények is a középpontba kerülnek.

Esemény időpontja: 2024. július 5-7.

Részvételi díj: Ingyenes

Magyar Derby 2024 programok

2024. július 5. – Péntek

  • Az agárversenyek a tervek szerint kora este kezdődnek. A hétvége nyitónapján az este csúcspontja az esti órákban a KINCSEM PARK – AGÁRDERBY DÖNTŐ lesz, amelyben az ország hat leggyorsabb angol agara áll starthoz.

 2024. július 6. – Szombat

  • Szombaton az ügető lovaké lesz a főszerep a versenyek 13:00 órakor kezdődnek. A nap legrangosabb futama a 110. Magyar Ügetőderby lesz, a legjobb hazai négyéves ügetők versenye. Az ügetőversenyek mellett megrendezzük a II. Kincsem Park Tacskó Versenyt is!

2024. július 7. – Vasárnap

  • Újabb komoly mérföldkőhöz érkezik a magyar lóversenysport, és azon belül a galoppsport a 102. Magyar Derbyvel. Vajon melyik telivér neve kerül be a hazai lóversenysport aranykönyvébe? Fókuszban az elegancia, divatbemutató, divatmustra és kalapverseny várja a nézőket értékes ajándékokért. Lesz póni galopp verseny, Tacskó Verseny szuperdöntő és ingyenes gyermekprogramok.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom