Ma Hella, Pelbárt névnapja van
2023. november 11.
Pest megye, Budapest
A Márton-nap Budapest 2023. november 11-én kerül megrendezésre Budafok különleges helyszínein, ahol babakocsis kultúrtörténeti séta várja a látogatókat a város utcáin Márton-nap alkalmából!

A Márton-napi babakocsis séta során a Péter Pál utca vadgesztenyés fasorait, a Czuba-Durozier Kastély udvarát és történetét, illetve a Seybold-Garab Pincét lehet még jobban megismerni. A budafoki Péter Pál utca az egykori Promontor városának első utcája. Épületei, egykori lakói a település korai történetéről mesélnek. A séta után forraltbor és tea a Seybold-Garab Pincében a kicsik és szülők által gyűjtött gesztenyékből közösen kis figurákat készítenek és estére márton napi lámpást. Gyermekeknek a részvétel ingyenes. A séta a Magdolna Udvarból indul 10:30-kor.

Esemény időpontja: 2023. november 11. 10:30

Részvételi díj: 2000 Ft

Márton-nap Budapest 2023 - Budafok - Babakocsis Séta jegyek

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Márton-nap Budapest 2023 - Budafok - Babakocsis Séta jegyek

Márton-nap Budapest 2023 - Budafok - Babakocsis Séta program

  • 10:30 Indulás a Magdolna Udvarból

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom